Hennes Automobielen HENNES AUTOMOBIELEN

Over ons

Hennes Automobielen is opgericht in 1993. Voor die tijd echter was eigenaar Henri van Woerkum ( thuis zeiden ze onzen Hennes, vandaar Hennes Automobielen) al gepassioneerd van Volvo. In 1998 verhuist het bedrijf naar de Nijmeegse binnenstad alwaar het een voorspoedige groei doormaakt. Aangezien de locatie aan de Pontanusstraat echt te klein was (maar wel gezellig) werd uitgekeken naar een nieuwe plek welke in 2008 werd gevonden. 

Er volgde een verhuizing naar de huidige locatie aan de Nieuwe Mollenhutseweg 50 ; 900 m2 showroom, een ruim buitenterrein omringd door bomen, 2 werkplaatsen en volop parkeerruimte, en dit in de stad! De nieuwe plek is werkelijk schitterend. We hebben ons steeds gericht op alle types Volvo van alle bouwjaren . En nu is er dan een plek waar ze allemaal bij elkaar kunnen staan, voor de liefhebber een lust voor het oog. De groei van de laatste jaren heeft onze Volvo collectie verdubbeld. Daarmee zijn er twee extra showrooms bijgekomen. Belt u ons even als u een auto wilt bezichtigen?

Naast Henri wordt de verkoop gedaan door Joost van Laar. Ook Joost is een gepassioneerd Volvo liefhebber en hij is dan ook uitstekend op de hoogte van alle in’s en outs van Volvo. Na zijn studie technische bedrijfskunde heeft hij besloten zijn talenten in te zetten voor ons bedrijf. Hobby’s van Joost zijn o.a. zijn amazon 123 GT, 240 super polar turbo en zijn 850 R. En sinds 2016 ook door Joep Odekerken. Een gepassioneerde Volvo liefhebber met veel Volvo ervaring.

De werkplaats wordt gedragen door  Rob ( contactpersoon receptie ), Randy ( chef werkplaats ) en Frank, Roger, Rene, Branko en Jeroen ( monteurs ). Voor deze monteurs geldt gedreven en ervaren. De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur zodat we echt elke Volvo, van een klassieke 240 tot de meest recente V40/V70/XC70/XC60/XC90/V60 en V90 kunnen onderhouden. Om uw klassieke of daar naar op weg zijnde Volvo rijdend te houden is er ook een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen van de types 240, 740, 940 en 850, V70 beschikbaar.